VAGA 23. rujna – 23. listopada

VAGA 23. rujna – 23. listopada

Neodlučne i stalno s potrebom da nešto važu, takve su vage. Pa iako se možda čini da im ovakav odnos prema životu može isti itekako zakomplicirati to i nije tako. Vaga je naime znak kod kojeg sjajno balansiraju i intuicija i intelekt te će tako najčešće, nakon silna vaganja, donijeti dobru odluku. Urođena neodlučnost vagu ipak nije učinila nesigurnim i plašljivim znakom, baš naprotiv jer postoje sfere života u kojima ona točno zna što želi, a što ne želi. Tako se oko lagodnog i lijepog života primjerice nikada neće dvoumiti, kao ni oko trošenja novca da do istoga dođe. Vaga se neće dvoumiti ni oko bavljenja poslom kojim će ga zaraditi, ali će joj biti itekako važna kvaliteta radne sredine, prijateljski i opušten pristup i kreativnost budući da je po prirodi vrlo kreativna i ima osjećaj za lijepo. Ponudite li im s druge strane gomilu novca za nešto dosadno i po njihovim moralnim vrijednostima neispravno, glatko će vas odbiti jer nema tih novaca zbog kojih će se dosađivati ili si zakomplicirati život.

A onako kako voli uživati u životu voli i u društvu i ljubavi. Vrlo je osjećajna i zaljubljiva, iako će ovdje malo vagati napraviti sljedeći korak ili ne dok će, ukoliko ste prijatelj jedne vage, za vas uvijek biti na raspolaganju zatreba li vam njezina pomoć međutim životne nedaće i problemi neće biti nešto o čemu ćete s ovim znakom moći razglabati. On naprosto voli neke druge, svjetskije, važnije i inspirativnije teme.

S djecom sjajno barataju i slažu se u svim životnim dobima zbog osobine da se jednostavno spuste na njihov nivo, a i sami su tijekom čitava života pomalo razigrani i dječje neodlučni. Ne „prevagnu“ li dobro mogu se okrenuti samosažaljenju i lošem raspoloženju, pa je potrebno da stalno budu okupirani nečim (pa makar i vaganjem) kako bi si osigurali prijeko potrebnu harmoniju.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=libra